5.3.11

Τι χρωστάνε...



Στο απίστευτο ποσό του 1,027 δισ.  ευρώ ανέρχονται οι υποχρεώσεις των εισηγμένων ομίλων ΜΜΕ για το 9μηνο του 2011. Κατά αντιστοιχία οι υποχρεώσεις του των εισηγμένων εταιρειών media ανέρχονται σε 798 εκατ. ευρώ . Στην εποχή της ύφεσης οι υποχρεώσεις αυτές βαραίνουν ήδη τη λειτουργία των εταιρειών οι οποίες απαντούν με απολύσεις και μειώσεις αποδοχών των εργαζομένων τους κατά 20%.  Σε πολλές περιπτώσεις οι υποχρεώσεις κυρίως προς τις τράπεζες , όπως συμβαίνει με το Alter , δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα...

Τις μεγαλύτερες οφειλές έχει το Alter με 512 εκατ, εκατ. ευρώ και ακολουθεί το Mega με 178 εκατ. ευρώ και ο ΔΟΛ με 102 εκατ. ευρώ. Ο Πήγασος έχει υποχρεώσεις 78 εκατ. ευρώ , η  Χ. Κ. Τεγόπουλος 65 εκατ. ευρώ , η Καθημερινή   65 εκατ. ευρώ, οι Αττικές 17 εκατ. ευρώ , η «Ναυτεμπορική» 8 εκατ. ευρώ και οι Τεχνικές 3 εκατ. ευρώ.  Σε επίπεδο ομίλου, τις  υψηλότερες υποχρεώσεις  έχει ο ΔΟΛ με 219 εκατ. ευρώ , ο Πηγασος με 215 εκατ. ευρώ,  το Mega με 1884 εκατ. ευρώ , η  73 εκατ. ευρώ, η Χ. Κ. Τεγόπουλος με 71 εκατ. ευρώ , οι Αττικές με 42 εκατ. ευρώ και ο όμιλος των Τεχνικών με 4 εκατ. ευρώ.


** Δύο αγώνες από το www.novasports.gr

Νέα τάση και στην Ελλάδα η ιντερνετικές μεταδόσεις Περίπου 11.000 συνδρομητές της Forthnet παρακολούθησαν διαδικτυακά, «Live Streaming», με ταχύτητες έως 24Mbps τον αγώνα Λάρισα – Άρης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απευθείας από το AEL FC Arena., χωρίς επιπλέον χρέωση, user name και  password.  Αυτή την Κυριακή οι συνδρομητές της Forthnet μπορούν να παρακολουθήσουν  «Live  Streaming» , μέσω του www.novasports.gr  δύο σημαντικά παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 15.00 απευθείας από το Στάδιο Καραϊσκάκη ο αγώνας Ολυμπιακός- Εργοτέλης. Στις 17.15 ακολουθεί ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο αποκλειστικά για τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών της Forthnet.


Δεν υπάρχουν σχόλια: