10.7.12

3D μεταδόσεις του Champion League από τη nova




Τρισδιάστατο Champion League  από τη nova και φέτος . Το «όπλο»  των 3D μεταδόσεων θα ενεργοποιήσει η nova  στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, σε αναμετρήσεις που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον ή σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς.  Το επόμενο βήμα είναι όμως ...ερωτικό, αφού λίαν συντόμως θα προβάλλεται τρισδιάστατα και το Dorcel TV. Οι θεατές πρέπει να προμηθευτούν τον ειδικό δέκτη και τα 3D γυαλιά.

Η nova είναι αποφασισμένη να παίξει γερά με την τεχνολογία. Η Forthnet εκπέμπει ήδη ψηφιακά  το επίγειο της σήμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέροντας ένα φθηνότερο πακέτο στους συνδρομητές της, έχοντας ως στόχο να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Απευθύνεται όμως και σε ένα κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού που έχει ήδη προμηθευτεί τηλεοπτικές συσκευές που υποστηρίζουν την 3D τεχνολογία, διαθέτοντας πρόγραμμα το οποίο είναι ήδη έτοιμο, όπως στην περίπτωση του Dorcel TV  , είτε παράγεται από την ίδια την εταιρεία και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, όπως συνέβη με την περίπτωση του ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός.
Στο καθεστώς της ελεγχόμενης πτώχευσης, ίσως είναι μια αντίφαση  η επένδυση στην τεχνολογία, όμως είναι τέτοιες οι εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα που η συνδρομητική τηλεόραση δεν μπορεί να μείνει εκτός. Σε λίγο καιρό άλλωστε, με τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση που σημαίνει καλή σήμα και ήχο, τα δεδομένα της τηλεθέασης θα αλλάξουν, παρακολουθώντας και την ανεργία που προκαλεί η ύφεση, ενώ νέες αγορές σταδιακά θα δημιουργηθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: