20.11.13

Η “Δ.Τ” πάει Mundial με τη συμφωνία της ΕΡΤ



Και τώρα το Mundial. H «αμαρτωλή» κατά την κυβέρνηση ΕΡΤ είχε σπεύσει και είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Mundial  του 2014 στη Βραζιλία για το 2014, έναντι ποσού 14 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι  Η «προίκα» που μεταβιβάζει η ΕΡΤ  στη «Δ.Τ.» και το ερώτημα είναι αν το κυβερνητική «μόρφωμα» θα εκτελέσει τη συγκεκριμένη σύμβαση. Η αποχή από τα δικαιώματα της Εθνικής μπάσκετ το περασμένο ΚαλοκαίρI που πέρασαν τελικά σε ΑΝΤΕΝΝΑ και ΟΤΕ TV, σε συνδυασμό  με τις υπόλοιπες παλινωδίες, δημιουργούν ερωτηματικά για τους σχεδιασμούς των στελεχών του υπουργείου ...Οικονομικών που διοικούν τη «Δ.Τ.».


Η ΕΡΤ, όσο ζούσε, είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με FΙFA,  UEFA και η FIBA ,  για το  Confederations Cup, το οποίο και προβλήθηκε από την ΕΡΤ των εργαζομένων το Mundial  του 2014 , τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 , τα  Eurobasket 2013, 2014,2015 αλλά  και  με την TEAM για το Champions League. Προς το παρόν εκτελείται μόνο η τελευταία, η οποία είχε καταγγελθεί από το υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, ως σκανδαλώδης, προκαλώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, με το επιχείρημα πως οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν καταθέσει χαμηλότερες προσφορές.

  Τώρα,  η “Δ.Τ.”- όσο ο διάδοχος φορέας, η ΝΕΡΙΤ δεν εκπέμπει- καλείται να αναλάβει την υπόθεση του Mundial που σημαίνει τουλάχιστον  πως πρέπει να διαθέτει αθλητικό τμήμα ισχυρό να καλύψει τις μεταδόσεις και τις εκπομπές που θα ακολουθήσουν το Καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: