1.3.14

Προσφυγή στο ΣτΕ από την ΠΟΣΠΕΡΤ για το ανταποδοτικό τέλος


Ανταποδοτικό: Αίτηση ακύρωσης του ανταποδοτικού τέλους υπέρ της NΕΡΙΤ κατέθεσαν στο ΣτΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρος της Παναγιώτης Καλφαγιάννης. Στην αίτηση υποστηρίζεται πως στην περίπτωση της ΝΕΡΙΤ, δεν πρόκειται για ανταποδοτικό τέλος, αλλά για την επιβολή φόρου, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ της προσφερόμενης υπηρεσίας της ΝΕΡΙΤ και του ύψους του τέλους. Ακόμη υποστηρίζουν πως δεν τηρείται η συνταγματική αρχή της αναλογίας καθώς όταν τα νοικοκυριά πλήρωναν 4.24 ευρώ το μήνα, είχαν μεγαλύτερο αριθμό τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.


ΕΔΟΕΑΠ:  Έσοδα 32,2 εκ. ευρώ και δαπάνες 39,2 εκατ. ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός του ΕΔΟΕΑΠ για το 2014. Το έλλειμμα σύμφωνα με τη διοίκηση του οργανισμού προβλέπεται να συρρικνωθεί στα 7 εκ.ευρώ, από 22,5 εκατ. ευρώ  που εκτιμάται για το 2013.


Alpha: Την Τρίτη 4 Μαρτίου, οι «360ο» (23:45,  Alpha), σε ένα σπάνιο τηλεοπτικό γύρισμα, καταγράφουν το εμπόριο ναρκωτικών μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στην «απαγορευμένη» πιάτσα του Πεδίου του Άρεως και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας, όπου γίνονται αγοραπωλησίες απαγορευμένων ουσιών.


ΟΤΕ: Η πρώτη κινηματογραφική εκπομπή του ΟΤΕ TV, Buzz, με τον Γιώργο Σατσίδη κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 2 Μαρτίου στο OTE CINEMA 1HD, προσφέροντας στους συνδρομητές του OTE TV ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του σινεμά, της τηλεόρασης και της showbiz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: