30.7.14

Κοντά σε «εθνική» συνεργασία ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ



Πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνία για την Εθνική Ποδοσφαίρου βρίσκεται η  ΝΕΡΙΤ. Μια ακόμη συμμαχία στην τηλεόραση δείχνει να δημιουργείται, καθώς δίπλα στον ΟΤΕ έρχεται να συνεργαστεί η ΝΕΡΙΤ με άξονα τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου.



Όπως είχαμε αποκαλύψει στις 19 Ιουλίου η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, μετά την επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης των αγώνων της Εθνικής στο Μουντιάλ, άλλαξε στάση στην υπόθεση των αθλητικών δικαιωμάτων και ξεκίνησε συζητήσεις  με τη  CAA Eleven. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, για την απόκτηση από τη ΝΕΡΙΤ των προκριματικών αγώνων της Εθνικής για το  Euro 2016 και το Μουντιάλ 2018, έναντι τιμήματος που δεν έγινε ακόμη γνωστό. Τη συμφωνία ευνοεί το γεγονός πως οι προσφορές των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και τη Nova δεν ικανοποίησαν τη  CAA Eleven, με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά να προκύψει η νέα “εθνική” συνεργασία ανάμεσα σε ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ.



Η στάση της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών δικαιωμάτων, μόνο σταθερή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ΝΔ στην αντιπολίτευση με επικεφαλής το Σίμο Κεδίκογλου και με την υποστήριξη των ιδιωτικών σταθμών, κατήγγειλαν τη συμφωνία ΤΕΑΜ-ΕΡΤ για το  Champions League. Ο Σίμος Κεδίκογλου ως προϊστάμενος της ΕΡΤ, πριν  την κλείσει εφάρμοσε τη συμφωνία για το  Champions League την οποία θα εκτελέσει και αυτή την τηλεοπτική χρονιά η ΝΕΡΙΤ. Αντιθέτως η κρατική τηλεόραση έχασε τα δικαιώματα της εθνικής μπάσκετ που κατέληξαν στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στον ΟΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: