25.9.14

Σε δεύτερο γύρο για Champions και Europa League!



Προθεσμία, μέχρι, αύριο, Παρασκευή, έχουν τα τηλεοπτικά δίκτυα να καταθέσουν νέες πρόσφορες στην TEAM για τα πολυπόθητα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης 3ετίας, 2015-2018.  Η αγωνία λοιπόν για το νικητή που μπορεί να επηρεάσει και την πορεία της πρότασης του ΟΤΕ για τη Nova, παρατείνεται.


Στον πρώτο γύρο των προσφορών φαίνεται να έχουν λάβει μέρος εκτός από τους δύο «σίγουρους», τη Nova και τον ΟΤΕ TV, ο ΑΝΤ1, διεκδικώντας μάλλον και το  Champions League και η ΝΕΡΙΤ. Όμως, κατάληξη δεν υπήρξε κατά τον πρώτο γύρο των προσφορών .Τα διαφορετικά πακέτα που προτάθηκαν στους ενδιαφερόμενους, και η αδυναμία που εμφανίζουν οι ελεύθεροι σταθμοί να καταθέσουν υψηλές πρόσφορες, δημιούργησαν μια περίπλοκή κατάσταση που ώθησε την TEAM να ζητήσει και νέες προσφορές.

 Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι  να διατηρήσει τα υψηλά έσοδα που έχει από την  Ελλάδα από τη μετάδοση του  Champions League και του  Europa League, παρά την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.  Το δεύτερο σημείο είναι  η μετατόπιση του ενδιαφέροντος από την ελεύθερη τηλεόραση που δεν διαθέτει κεφάλαια στη συνδρομητική, η οποία εμφανίζει σημαντική ανάπτυξη με περισσότερους από 800 χιλιάδες συνδρομητές.
 

Η πρόταση της TEAM που κατατέθηκε στους ενδιαφερόμενους μειώνει τον αριθμό των ελεύθερων αγώνων την βραδιά της Τετάρτης  για το  Champions League και αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής αγώνα  του Europa League από την Πέμπτη, όπως ισχύει ως σήμερα δίνοντας με έμμεσο τρόπο προβάδισμα στη συνδρομητική τηλεόραση, χωρίς να κλειδώνει το ποδοσφαιρικό θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: