30.5.15

Διαγωνισμός ...χωρίς μεσάζοντες!



Σε διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φιλικού αγώνα των Εθνικών ομάδων ανδρών Πολωνίας-Ελλάδας, προχωράει η ΕΠΟ. Μετά όμως και την απόφαση του Εφετείου το οποίο ακύρωσε  τη σύμβαση με την εταιρεία διαμεσολάβησης  Media Goal Ltd, αυτή τη φορά η Ομοσπονδία απευθύνει πρόσκληση στους νόμιμα λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμού.


Η πρόσκληση ενδιαφέροντος της  ΕΠΟ αφορά  στην απόκτηση της άδειας αποκλειστικής εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την απ’ ευθείας (ζωντανή) τηλεοπτική μετάδοση και προβολή του εκτός έδρας φιλικού αγώνα μεταξύ των  Εθνικών ομάδων ανδρών. Πολωνίας- Ελλάδας, για την Ελλάδα και την Κύπρου.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο GDANSK της Πολωνίας στις 16η Ιουνίου 2015 ,  20:45 τοπική ώρα Πολωνίας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδα μας των Ανδρών ενόψει της συμμετοχής της σε αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2016.


Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει η ΕΠΟ με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, τα οποία μέσω τη ακυρωθείσας σύμβασης πέρασαν στον OTE TV και λήγουν την τηλεοπτική χρονιά 2015-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: