30.5.15

Short Stories 30.05.2015




ΕΡΤ:  Έως τις 11 Ιουνίου η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, δήλωσε ο νέος πρόεδρός της, Διονύσης Τσακνής, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Δημήτρη Κουμπιά και Γιώργο Σαββίδη.  Ο Δ. Τσακνής επανέλαβε τη βούληση που εξέφρασε και στην Επιτροπή της Βουλής για επαναλειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών, μετά την αναδιοργάνωσή τους Για τις αμοιβές αποσαφήνισε ότι θα υπολογιστούν με βάση την ΚΥΑ του 2013 και την προϋπηρεσία όσων εργάζονταν στην ΕΡΤ,  με αναγνώριση και της περιόδου του «μαύρου».



Ιταλικό: Αυλαία ρίχνει αυτή την εβδομάδα και το Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει σήμερα την αναμέτρηση Ελλάς Βερόνα-Γιουβέντους (19:00, OTE SPORT 2HD) και από τους αγώνες της Κυριακής τα παιχνίδια Νάπολι-Λάτσιο (21.45, OTE SPORT 3HD), Φιορεντίνα-Κιέβο (21.45, OTE SPORT 2HD) και Ρόμα-Παλέρμο (21.45, OTE SPORT 1HD).


Πρεμιέρα: Ένας καθηγητής-νευρολόγος διαλευκάνει εγκλήματα στη νέα αστυνομική σειρά «Perception» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή (22.15) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


MEGA: Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 (00:10, MEGA) o Σωτήρης Δανέζης παρουσιάζει την οδύσσεια των ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών στην εκπομπή «Ορίζοντας» με τίτλο «Οι ‘’Μεγάλοι’’ Ταξιδευτές».


Δεν υπάρχουν σχόλια: