29.5.15

Short Stories29.05.2015




ΕΡΤ: Περίπου 200 έντυπες αιτήσεις  κατατέθηκαν χθες στο Ραδιομέγαρο  της ΕΡΤ  από εργαζόμενους που θέλουν να επανέλθουν στην εργασία τους. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η αυτοπρόσωπη διαδικασία στη Θεσσαλονίκη και η ουσιαστική ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της αίτησης. Χθες το ΔΣ κατέληξε στην επιλογή των προσωρινών διευθυντών, του Κώστα Χαλβατζάκη στον τομέα της ενημέρωσης, του Νίκου Μιχαλίτση στις τεχνικές υπηρεσίες και του  Ευάγγελου Λουριδά για το προσωπικό.


Alpha: Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η εκπομπή «360ο» (Alpha, 00:00) σε μια αναζήτηση ιστοριών των Ελλήνων ομογενών. Με τη βοήθεια της φιλέλληνα ιστορικού Κάθριν Φλέμινγκ, η Σοφία Παπαϊωάννου ξεκινά από το Έλλις Άιλαντ, το νησί που αποτέλεσε την πύλη εισόδου στον Νέο Κόσμο, για περισσότερους από μισό εκατομμύριο Έλληνες μετανάστες.



HBO: Μία νέα, μοναδική σειρά της ΗΒΟ, ταυτόχρονα με την Αμερική, υποδέχονται τα Novacinema. Με βασικούς πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Tim Robbins, Jack Black και Pablo Schreiber, η πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά «The Brink», έρχεται από τις 21 Ιουνίου σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους.

ΣΚΑΪ: O εξ απορρήτων σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά O Χρύσανθος Λαζαρίδης για πρώτη φορά μετά τις εκλογές φιλοξενείται από  τον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Ακραίως» αυτή την Κυριακή (10:30, ΣΚΑΪ)



Δεν υπάρχουν σχόλια: